miercuri , iunie 19 2024

Trupa Cover Live

Tot ce trebuie sa stiti despre o trupa cover live

Daca v-ati gandit sa invitati o trupa cover live la nunta, cu siguranta ar sa cunoasteti anumite detalii. Sa alegeti o formatie care sa cante la eveniment nu este cea mai dificila sarcina de indeplinit.

Cum trebuie sa procedati, aflati in continuare. Cititi cu atentie si in cele din urma veti avea formatia ideala la eveniment.

Intrebarile pentru o trupa cover live

Asadar, cand luati legatura cu managerul unei trupe pe care doriti sa o invitati la nunta, trebuie sa adresati anumite intrebari. Doar afland raspunsurile intrebarilor respective veti putea lua o decizie.

1. Cat costa sa imi cante formatia la nunta?

Aceasta este probabil prima intrebare pe care o aveti in minte atunci cand discutati cu membrii formatiei sau cu managerul acesteia. Este firesc sa cunoasteti tariful pe care formatia il solicita pentru a sti daca va permiteti sa platiti tariful formatiei.

Trupa Cover LiveTrebuie sa stiti ca fiecare formatie are tariful diferit. De asmenea, tariful este influentat de mai multi factori, printre care cat de mult canta formatia la eveniment. Puteti opta pentru un program in care formatia sa cate toata nunta. Se poate alege si un program de aproximativ 45 – 60 de minute. Deci, acest lucru influenteaza suma de bani pe care o veti plati pentru ca o astfel de trupa sa va cante la nunta.

2. Formatia are un playlist prestabilit?

Si aceasta este o intrebare interesanta pentru reprezentantul formatiei. Trebuie sa aflati daca la eveniment formatia va sosi cu playlist-ul facut. De asemenea, doriti sa aflati daca se mai pot adauga si alte melodii noi. Poate chiar doriti sa aflati daca se pot face si dedicatii.

3. Cate pauze va lua trupa in timpul cantarilor?

In mod evident, aceasta intrebare este valabila in cazul in care invitati o formatie care sa cante pe toata durata evenimentului. In cazul in care alegeti o formatie care sa cante doar 30 – 60 de minute, nu va exista nici o pauza.

4. Ce genuri muzicale abordeaza trupa?

Nunta este un eveniment deosebit de important, iar in ceea ce priveste muzica, aceasta este din toate genurile. Este firesc acest lucru pentru ca este un eveniment cu multe persoane, fiecare avand propriile preferinte.

Din acest motiv ar trebui sa va interesati ce genuri muzicale abordeaza trupa. Exista trupe cover care canta melodii din diverse genuri muzicale. In schimb, exista si formatii care canta doar anumite genuri muzicale. Pentru o nunta insa, o formatie care canta doar muzica de petrecere sau muzica populara pare a fi o idee inspirata.

5. In cadrul trupei exista si un prezentator/MC?

Si aceasta intrebare trebuie adresata pentru ca raspunsul va intereseaza. Exista formatii care au in componenta un prezentator/MC. In aceste conditii nu va mai fi nevoie sa aveti un maestru de ceremonii la sala. Prezentatorul/MC-ul se va ocupa de tot ceea ce tine de organizare si de prezentarea momentelor la nunta.

6. Ce echipamente foloseste formatia?

De asemenea, si aceasta intrebare este deosebit de importanta. Cand vine vorba despre astfel de echipamente ne referim la echipamentele de sunet. Chiar si la jocul de lumini putem face referire aici.

Trebuie sa aflati informatii si cu privire la echipamentele pe care o trupa cover live le are la dispozitie.

Acestea sunt asadar intrebari pe care le puteti adresa atunci cand doriti sa alegeti o trupa cover pentru nunta.

Verifica si

Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Ce trebuie sa stiu cand optez pentru epilare definitiva laser Brasov? Firele nedorite de par …

Close