miercuri , iunie 19 2024

Scoala De Soferi Categoria B Brasov

Cat timp dureaza scoala de soferi categoria b Brasov?

Multe persoane isi doresc sa afle cat timp dureaza scoala de soferi categoria b Brasov. Unele persoane vin din strainatate acasa pentru a face scoala de soferi. Alte persoane doresc sa poata sustine examenul teoretic dar si practic atunci cand au concediu.

Ei bine, acest articol va aduce la cunostinta informatiile pe care trebuie sa le cunoasteti. Aflati si cat timp poate dura scoala de soferi, dar si cand va puteti inscrie.

Timpul minim petrecut la scoala de soferi categoria b Brasov

Desi fiecare isi doreste sa obtina cat mai repede permisul de conducere, este nevoie de putin timp. Mai exact, trebuie sa stiti ca fiecare cursant trebuie sa fie inscris minim doua luni la scoala, inainte de examen.

Scoala De Soferi Categoria B BrasovFireste, discutam despre acest interval de timp doar in cazul in care cursantul indeplineste unele conditii. Nu toata lumea poate sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere dupa doua luni.

In primul rand, este nevoie ca persoana care doreste acest lucru, sa aiba minim 18 ani impliniti. Spunem minim 18 ani impliniti pentru ca se pot face inscrierile cu 3 luni inainte de 18 ani.

Apoi, cei care doresc sa sustina examenul pentru dobandirea permisului auto, trebuie sa fie foarte buni. Adica, trebuie sa cunoasca foarte bine legislatia rutiera si trebuie de asemenea sa stie sa conduca. Legislatia o pot invata la orele de curs de la sala, si pot citi si acasa codul rutier.

De condus, fiecare elev invata la scoala de soferi categoria b Brasov, de la cei mai buni instructori.

Inscrierea la scoala

Daca mai ai doar trei luni pana implinesti varsta de 18 ani, te poti inscrie la scoala de soferi categoria b Brasov. In caz contrar, trebuie sa mai astepti pana se apropie varsta de 18 ani.
Dupa aceasta varsta, poti sa te inscrii absolut cand doresti. Fireste, trebuie sa fii apt din punct de vedere medical si psihologic. Analizele medicale si testarea psihologica dovedesc acest lucru.

Mai trebuie sa ai si cazierul judiciar, si sa platesti anumite taxe. Aceste informatii iti sunt oferite de catre scoala de soferi pe care o alegi.

Verifica si

Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Ce trebuie sa stiu cand optez pentru epilare definitiva laser Brasov? Firele nedorite de par …

Close